Om bedriftenStingrayDoralKarnicStartfisherAtlantisScaraniKontakt oss

 AMT - båtens grunnidé er å tilby båtbrukeren et komplett og unikt produkt med særdeles høy kvalitet. AMT skal alltid levere mer enn båtkjøperen har forventet seg! AMT-båtene står for de høyeste kvalitetskrav innen sjøegenskaper, design, praktiske løsninger, utstyrsnivå og robust konstruksjon.

AMT 185 HT

AMT 185 HT (Hardtop)

Denne modellen har vært etterspurt fra kunder og forhandlere, som har sett det pratiske med en HT båt i vårt marked. Skroget er det samme som de andre AMT 185 modellene, med en lengde på 5,5 meter og en bredde på hele 2,24 meter. Denne nye modellen har klassiske linjer som vi er kjent med fra andre store salgssuksesser i Norge, samtidig som du vil finne mange moderne og pratiske løsninger. Båten er bygget på samme "Alltid til land" konsept som de andre AMT båtene. Om du skulle komme ut for et uhell og påføre båten omfattende skader, så vil du alltid komme til land.
Høyt fribord, solide rekker og sklibeskyttelse på alle gangbare flater, gjør at man kan bevege seg trygt om bord under alle forhold.
I sedvanlig AMT stil så er også AMT 185HT meget velutstyrt, man finner blant annet: Kalesje, justerbart ratt og hydraulisk styring, integrerte Abloy-låser, komfortstoler, vinduspussere på begge sider, "defroster" på frontruten, 2 x lensepumper, fast bensintank, dregg, fortøyningstau, reserve bensintank og fendere.

Teknisk data:
Lengde: 5.50 meter
Bredde: 2,24 meter
Vekt: 730 kg
Skrog vinkel: 20 grader
Antall personer: 7
Anbefalt motor: 75-115Hk
Fart med Honda BF90: Ca. 34 knop
Overnatting for 2 personer
 

AMT har satset hardt på produktutvikling den seneste tiden, dette er den sjette båten fra AMT. Alt planlegges, utvikles og produseres av egne krefter på AMT sin fabrikk i Finland – noe vi er veldig takknemlig for!

 


HJEM HJEM